Home / Zabava / Unosila je oko 3.000 kalorija dnevno, a onda je promenila ovo i izgubila trideset kilograma. A evo koja je njena tajna

Unosila je oko 3.000 kalorija dnevno, a onda je promenila ovo i izgubila trideset kilograma. A evo koja je njena tajna

Eli Fišer je izgubila oko 30 kilograma za nešto manje od godinu dana na potpuno zdrav način, a sada je otkrila svoju tajnu.

Nakon što se ugojila, počela je da se hrani zdravije i da redovno vežba, ali ključ njenog brzog mršavljenja leži u samo jednoj promeni koja se tiče njenog načina života.

Eli je rekla da se ugojila jer je dnevno unosila oko 3.000 kalorija, a nakon gojenja je otkrila da je brojanje kalorija ono što pomaže da se ta navika prekine. Ona je uživala da se razmeće novcem i da jede velike i bogate obroke za večeru, što znači da je za doručak i ručak jela male oboke.

Kada je počela da jede manje večere počela je da mršavi, ona kaže da to ne bi uspela da nije počela i da vežba, ali na način koji joj je bio zanimljiv i koji je nije iscrpljivao.

“Ovo je bilo čudo za mene, počela sam da jedem zdravu količinu kalorija, nisam bila umorna i radovala sam se kraju svog dana. Način na koji sam to pokušala mi je dao željene rezultate. Nije bilo iscrpljujuće, uradila sam to na prijatan način”, kaže Eli.

Evo kako je posavetovala sve žene.

Ne preterujte

Eli je brzo shvatila kako može da smanji težinu, za početak ona je vežbala samo po 30 minuta dnevno, ali punim intezitetom. Ona naglašava da se čak ni ne mora vežbati svaki dan, već da osoba mora da nađe način koji joj najviše odgovara. Za Eli je to bilo 30 minuta dnevno.

“Radila sam čučnjeve, trbušnjake, istezanja samo tri puta nedeljno. Ako to radite intezivno i 15 minuta je dovoljno da brzo primetite rezultate”, kaže Eli.

Ona je odabrala nasumične vežbe na Jutjubu, a ono što je činilo da se pridržava vežbanja je bilo to što joj je bilo zabavno.

“Želela sam da nastavim sa vežbanjem kad završim. Prebacivala sam sa videa na video i nastavljala da vežbam”,  kaže Eli.

Ne osećajte se loše što ste se ugojili

Eli se osećala loše zbog toga što se ugojila, zbog toga ju je grizla savest kada bi preskočila vežbanje, a uspela je da smrša tek kada je napravila opušteniji pristup.

“Kada sam prihvatila sve, uspela sam. Ranije me je pristisak koji sam stvarala samoj sebi sprečavao da dođem do svog cilja”,  kaže Eli.

Što je više izgubila težinu, to je svoje vežbe činila prijatnijim. Umesto toga da se ljuti na sebe što je propustila seriju vežbi, ona bi sela i razmislila o tome i pravila plan kako da ih sledeći put ne propusti. Eli je na kraju shvatila da može da propusti jedan dan vežbanja da bi se odmorila i da joj takav tempo najviše prija. Tako je počela da vežba samo tri puta nedeljno i tada je počela najviše da mršavi.

“Volite sebe. Zaista verujem da vežbanje i posvećivanje sebi i svom telu predstavlja jedno od najvažnijih pravila za sve one koji žele da smršaju. Naučite da volite sebe”, kaže Eli.

Eli dodaje da nikada nije imala telo kakvo je želela, ali kada je počela da voli sebe, dobila je samopouzdanje, energiju i radost. Posle godinu dana je shvatila da je trebalo da počne da voli sebe kako bi dobila telo kakvo je oduvek želela.

Kurir.rs/Msn/Foto: Printscreen Instagram

About Almir

Check Also

Usijalo nebo iznad Baltika. Ruski lovac presreo američki špijunski avion, evo kako ga je isekao

Ruski avion se primakao američkom na svega šest metara, ali piloti su kazali da se …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: SADRZAJ JE ZAŠTIČEN !