Home / Zabava / TRAGIČNO: MAJKA PRETUKLA BEBU I BACILA JE U SMEĆE

TRAGIČNO: MAJKA PRETUKLA BEBU I BACILA JE U SMEĆE

U Sarajevu je pronađena beba (18 mjesec starosti) pretučena i s mnogo ozbiljnih ozljeda prevezena je na UKC.Kako policija navodi jedan od prolaznika je slučajno htio izbaciti smeće i odjednom je ugledao pretučenu bebu u smeću, na sreću po bebu ona je još bila izvan životne opasnosti, ali je zadobila mnogo teških ozljeda.

Samohrana majka A.S. je istog dana privedena u pritvor zbog pokušaja ubojstva svojeg malog sina M.S., kako ona navodi do toga je došlo jer je beba imala težak dan i puno je plakala, a ona nije mogla to podnijeti.

Beba je za sada dobro i bit će sigurno poslana Dom za nezbrinutu djecu gdje će se voditi bitka oko nje.

Kako se navodi, muž samoharne majke je otišao davno, ostavio nju i njeno dijete bez ikakvih uvjeta za život, nije plaćao alementaciju niti išta pa se možda zbog toga svega ovo i dogodilo.

Mnogo je slučajeva u kojima zbog stresa prouzrokovanog neimaštinom, narušenim zdravljem, ubrzanim životom i sl. majke nemaju strpljenja za svoju djecu. Postavlja se jedno veliko pitanje: A zašto su onda uopće i pravile djecu kada nisu sposobne za to?

Često žene ne razmišljajući o posljedicama zatrudne i to po nekoliko puta, onda traže pomoć od države i sl., a nerijetko se događa i da prose.

Također, skrenuli bi pozornost na “moderne majke” koje svoju djecu zapostavljaju jer “moraju na kavu s frendicama”, “moraju ići u noćne izlaske” i sl. pa svoju djecu ostavljaju svojim majkama i bakama na čuvanje dok se one provode.

Zato, bolje spriječiti nego liječiti!

zabava.ba

About Almir

Check Also

PRATI JE 1,7 MILIONA LJUDI, ONA JE NAJZGODNIJA DJEVOJKA SA BALKANA! Ljudi ne mogu skinuti pogled, ali ovo je SAMO POČETAK (FOTO)

Ines Helena dala je intervju za Hayat u kojem je otkrila detalje iz svog života …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: SADRZAJ JE ZAŠTIČEN !