Home / Inzinjer / Učesnik Zvezda Granda Ponizio Karleušu – Sišao S Pozornice I Pljunuo Divu Pravo U Lice

Učesnik Zvezda Granda Ponizio Karleušu – Sišao S Pozornice I Pljunuo Divu Pravo U Lice

S godinama ovo poznato takmičenje postaje sve više interesantnije i jače, dok smo mogli vidjeti svakakvih takmičara na sceni. To takmičenje je napravilo neke takmičare zaista poznatim širom svijeta.

Tako smo u prošloj sezoni mogli da vidimo dosta sukoba, kako od žirija, tako i od takmičara. Uvijek smo mogli vidjeti najviše sukoba između Jelene Karleuše i ostalih takmičara jer je ona jako zahtjevna.

Kada je u pitanju stav, stajling i pjevanje, onda je Karleušu veoma teško osvojiti. Ona nikada nije imala problema reći svoje mišljenje, ali nekada zaista zna pretjerati, pa joj radi toga takmičari zamjere.

U prošloj sezoni vas želimo napomenuti na jednu situaciju koja se ne viđa svaki dan kada je Jelena omalovažavala svojim komentarima takmičare, a ostala je u šoku zbog toga što ju je jedan takmičar pljunuo.

Taj dio danas ne možete vidjeti nigdje na internetu zbog toga što su ga isjekli iz emisije zbog toga što je to izgledalo jako ponizno. Mnogo uvreda je Karleuša rekla takmičaru, ali on to nije mogao da trpi.

About Almir

Check Also

PINK.RS U KARANTINU! Dok neki obećavaju se*s pred kamerama, drugi su došli bez stvari, a evo ko je dodatno bio PRETREŠEN! (VIDEO)

‘Zadruga 2’ počinje u četvrtak 6. septembra od 21 sat, a ekipa portala Pink.rs ekskluzivno …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: SADRZAJ JE ZAŠTIČEN !