Home / Uncategorized / PREMINUO MALI DUŠAN (4) U BOLNICI U BARSELONI! Šampion je zaspao… Otac podijelio najtužnije vijesti: SPAVAJ SINE, DOSTA SI SE NAMUČIO!

PREMINUO MALI DUŠAN (4) U BOLNICI U BARSELONI! Šampion je zaspao… Otac podijelio najtužnije vijesti: SPAVAJ SINE, DOSTA SI SE NAMUČIO!

Mali Dušan Todorović (4) čija je borba za život podigla čitavu Srbiju na noge, preminuo je u bolnici u Barseloni. Ovu najtužniju vijest potvrdio je za Kurir otac mališana.

“Spavaj.. Sine! Dosta si se namučio, mirno spavaj, dovoljno si postigao u životu, ŠAMPIONE!”, napisao je nešto ranije otac, a potom najvjerovatnije isključio profil.

Dušan Todorović rođen je 21.06.2014. godine u Beogradu.

Prvi simptomi bolesti su uočeni krajem 2016. godine, kad je analizom krvne slike primijećen pad hemoglobina. Pedijatar u Domu zdravlja u Svilajncu je napipao u trbuhu djeteta strano tijelo, nakon čega je dao uput u Beograd. Prilikom kasnijih analiza, Dušanu je dijagnostifikovan tumor – neoblasma.

Nakon izvršene biopsije, pristupilo se hemoterapiji u Beogradu, koja je rezultirala smanjenjem tumora do operativne veličine. Prva operativna intervencija je realizovana u eksperimentalnoj klinici „Sent Jude“ u Memfisu (SAD). Poslije operacije, postupak liječenja se nastavio u Srbiji, gdje je urađena transplantacija koštane srži na Institutu za majku i dijete u Beogradu i sprovedene hemoterapije, poslije čega je otišao u Barselonu, ali je u bolnici preminuo.

(Kurir)

About Almir

Check Also

Neko mu rekao da automobil može da ide na Coca Colu: Pogledajte šta mu se desilo (VIDEO)

ke. Jednostavno pogledajte i vidite šta se desi. Izvor: magazinalfa.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: SADRZAJ JE ZAŠTIČEN !