Home / Zanimljivosti / (Recept) Doktori su ga otpisali: ovaj čovjek je pobjedio 2 tumora, evo šta je pio

(Recept) Doktori su ga otpisali: ovaj čovjek je pobjedio 2 tumora, evo šta je pio

Bjelopoljac Božo Kojović iz sela Gorice u Vraneškoj dolini, posle 10 godina borbe za život i operacija čak dva kancera, na grlu i na plućima, može da odahne.

Iako su mu lekari davali male šanse da preživi, Božo je odlučio da se ne preda. Isposničkog izgleda, sa malo nade za oporavak, informisao se o bolesti i načinu lečenja, usput ne zaobilazeći ni narodne lekove.

“Sve smo radili da mu olakšamo bolest, da mu pomognemo. Šta god da sam čula, spremala sam, pokušavala na sve načine da ga izvučemo iz smrti…” , priča njegova supruga Bosiljka.

Božo je promenio i način ishrane, odbacio je cigarete i alkohol, a vodu za piće zamenio je surutkom i čajevima. Uz propisane lekove, koristio je mlade cvetove jele, i med od maslačka. Recept za lek od kojeg se Božo oporavio i počeo da radi nije tajna, kaže njegova supruga.

“Koren od maslačka se iščupa, treba paziti kad se čupa da se čitav koren iščupa, da iz njega ne istoče lekoviti sokovi. Na četiri litra vode stavim šaku korena, to se zagreje do ključanja, minut samo. Ostavi se da odstoji desetak minuta i procedi. Po jednu kašiku meda u to i pije se – rekla je Bosiljka.

Svima koji obole od ove opake bolesti, Božo poručuje da slušaju savete doktora, ali i da uzimaju prirodne lekove.

kurir.rs

About Almir

Check Also

Kristijan Golubovic-Arkan mi je nudio 2 miliona maraka da likvidiram Nasera Orica 1993 godine,ali sam odbio zato sto.

Kristijan Golubovic na zadnjem intervju iz zatvora je pricao o raznim desavanjima ali je spomenuo …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: SADRZAJ JE ZAŠTIČEN !