Home / Zanimljivosti / Sve razbjesnio: Cecin sin zaprepastio cijelu BIH slikom i porukom koju je objavio na internetu! “Moj tata nije volio muslimane, ja ću lično da..”

Sve razbjesnio: Cecin sin zaprepastio cijelu BIH slikom i porukom koju je objavio na internetu! “Moj tata nije volio muslimane, ja ću lično da..”

Željko je često na meti kritika zbog svojih objava na društvenim mrežama, ali fotografija koju je postavio prije četiri dana izazvala je do sada najveće negativne reakcije. Pošto je snimljena tokom rata u Bosni, pojedinci su to iskoristili da prozovu mladog Ražnatovića da se i on priprema za oružani sukob, pogotovo zbog komentara ispod fotke.

Nije se raspravljao

Iako je izbjegavao da ulazi u raspravu, negativni komentari su se nizali. Najozbiljnija prozivka je ona da Veljko zapravo ne studira u Banjaluci, već da ga predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik priprema za rat!

– Da li te to Dodik priprema za rat?! Zato si i otišao u Banjaluku, ne na fakultet, nego na obuku za novi rat, a to potvrđuju i ove rečenice, balavče – napisao mu je jedan pratilac. Ubrzo je uslijedilo još negativnih komentara Veljku. Hajde malo dođi u Sarajevo. Ne hodaj po selima. Pa da te vidimo, derište. E, lako je na Instagramu biti heroj. Smrad mali. Sve ti mater zaradila i otac krimos – pisalo je u komentarima.

Dodik Cecin drug

Tim povodom pozvali smo Veljka, ali on nije odgovarao na naše pozive, a nije ni njegova majka. Dodik nije želio da komentariše komentare upućene sinu njegove velike prijateljice Cece Ražnatović. Predsjednik je jučer cijeli dan bio u Beogradu, došao je kasno. Sigurno neće komentarisati takve gluposti – rekao je Dodikov PR Pero Simić.

About Almir

Check Also

Kristijan Golubovic-Arkan mi je nudio 2 miliona maraka da likvidiram Nasera Orica 1993 godine,ali sam odbio zato sto.

Kristijan Golubovic na zadnjem intervju iz zatvora je pricao o raznim desavanjima ali je spomenuo …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: SADRZAJ JE ZAŠTIČEN !