Home / Zabava / Kako ženu dovesti do orga-zma u 10 koraka

Kako ženu dovesti do orga-zma u 10 koraka

Vjerovatno Vam je već poznato da mnoge žene ne dožive orgazam za vrijeme seksa, ili ga jednostavno odglume. Istinski ljubavnici si ovo jednostavno ne mogu priuštiti, što je ujedno i razlog zašto Vam otkrivamo načine da dovedete ženu do orgazma. Žene mogu doživjeti različite oblike orgazma, čak njih nekoliko u isto vrijeme. Naravno, ukoliko imaju partnera koji će ih dovesti do toga. Naime, mnoge žene godinama ne postižu orgazam, jer njihovi supružnici jednostavno ne poznaju način kako da ih zadovolje. Ukoliko niste sigurni da li Vaša žena postiže orgazam, nemojte propustiti sljedećih 10 savjeta za njeno zadovoljstvo…sigurno će Vam biti zahvalna.

1. Uvijek počinjite van spavaće sobe

Ukoliko želite povećati šanse za njen orgazam, počnite da je mazite van spavaće sobe. Kada ste je posljednji put iznenadili? Nestašan poklon, romantična ruža, nestašni poziv dok je na poslu…vjerujte, sve ovo će je jako uzbuditi, jer su ljubav i seks u njenoj glavi povezani poput Sijamskih blizanaca. Kada se vrati sa posla, ručak će biti posljedna stvar na umu.

2. Opustite je

Ukoliko je žena pod jakim stresom, teže će doživjeti orgazam. Izmasirajte je, češkajte je po leđima i stopalima i na taj način ćete ublažiti njenu napetost.

3. Ignorirajte vaginu

Da li ste znali da predigra koja dugo traje povećava mogućnost za njen orgazam? Ukoliko je ljubite, mazite i milujete duže vremena, u njoj će se akumulirati seksualna energija, koja će poslije eksplodirati.

4. Ne mislite samo na sebe

Ukoliko se fokusirate na njeno zadovoljstvo, najedanput ćete i sami osjetiti veliku strast. Ako se prvo pobrinete za postizanje vlastitog zadovoljstva, a tek nakon toga na njeno, to neće ispasti jako dobro, jer Vaša će želja do tada proći. Zbog toga: ona je na prvom mjestu, a tek onda Vi!

5. Pripazite na Vašeg ˝prijatelja˝

Prvi korak ka njenom orgazmu je naravno da održite Vašeg prijatelja uspravnog što je duže moguće. Ukoliko osjećate da ćete ubrzo doživjeti orgazam, počnite da radite kružne pokrete (poput hula plesa) i pričekajte da se Vaš prijatelja ponovo fokusira. Nakon toga nastavite raditi na njenom zadovoljstvu.

6. Nemojte koristiti lubrikant

Žene posjeduju prirodni lubrikant, koji ih vlaži svaki put kada se uzbude. Samo se zavaravate ako koristite vještačke preparate. Ukoliko Vaša draga nije dovoljno vlažna, očigledno se morate više potruditi. Ako koristite lubrikant, ne možete znati da li je ona uzbuđena ili je jednostavno pristojna prema Vama.

7. Njen klitoris nije školjka

Da li ste znali da nakon nekog vremena zadirkivanja, na njenom klitorisu se pojavi zaštitna membrane koja ga štiti od dalje stimulacije. I ne, ovo nije šala. Kada se klitoris ukruti, vrijeme je za naredni korak. Pronađite njenu G-tačku i dražite je Vašim prstom, jezikom ili penisom.

8. G-tačka: nužan put do njenog orgazma

Ako ne znate gdje se nalazi G-tačka, nikada nećete zadovoljiti svoju partnericu. Ovo mjesto je jako osjetljivo, kao na primjer kutovi usana, i nalazi se 5 cm unutar vagine na gornjem dijelu trbuha (odmah ispod stomaka). Postoje 2 jednostavna načina da se dođe do G-tačke: korištenjem prstiju ili u poziciji koja direktno stimulira tu tačku.

9. Pronađite poziciju koja je najviše uzbuđuje

Poze u seksu postoje kako bi se stimulirale različite erogene zone. Jedna od najugodniji poza za žene je obrnuta misionarska poza, koja stimulira njene erogene zone, budući da je u mogućnosti da kontrolira nadraživanje klitorisa i G-tačke.

10. Oralni seks: pravi pogodak

Najbolji način da dovedete ženu do orgazma ili čak do više njih jeste oralni seks. Iako mnogi muškarci ne vjeruju u to, oralni seks je definitivno pravi pogodak. Ovo su potvrdila i neka istraživanja! Pored toga, oralni seks je jako jednostavan; morate samo istrenirati svoj jezik.
Pokušajte sa ABC lizanjem.  Pitajte je šta joj se najviše dopada, eksperimentirajte i pratite izraze na njenom licu. Sigurno ćete primjetiti šta joj se sviđa. Ali budite oprezni jer tu postoji blizu 6000 nervnih završetaka, koji jako brzo mogu zadovoljstvo pretvoriti u bol.

Možete odmah prihvatiti 10 savjeta ili ih možete ponavljati do beskonačnosti. I vjerujte, praksa dovodi do savršenstva…

About Almir

Check Also

PRATI JE 1,7 MILIONA LJUDI, ONA JE NAJZGODNIJA DJEVOJKA SA BALKANA! Ljudi ne mogu skinuti pogled, ali ovo je SAMO POČETAK (FOTO)

Ines Helena dala je intervju za Hayat u kojem je otkrila detalje iz svog života …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: SADRZAJ JE ZAŠTIČEN !