Home / Zabava / “STAJAO JE I SMEJAO SE, USTA SU MU BILA PUNA KRVI” Ostavila je ćerku (2) u dečjoj igraonici, kada se vratila dečak (2) ju je zubima držao za grkljan, a njegova majka je imala bizarno objašnjenje

“STAJAO JE I SMEJAO SE, USTA SU MU BILA PUNA KRVI” Ostavila je ćerku (2) u dečjoj igraonici, kada se vratila dečak (2) ju je zubima držao za grkljan, a njegova majka je imala bizarno objašnjenje

Vilou-Ajvi Doetri, staru 17 meseci, napala su deca dok se igrala u dečjem centru u Lidsu, u Engleskoj.

Beba je zaradila trajne ožiljke po licu i telu nakon što su je vršnjaci izujedali više od 15 puta, dok su bili u kavezu sa igračkama.

– Izgleda kao da su je napali psi, a ne deca – rekla je njena majka, Beki (33).

Jasmine@jas_gardner58

This behaviour is another example of lack of parenting skills, not educating young toddlers what’s right and what’s wrong. No discipline Little Willow-Ivy Doherty was left with 15 bite marks all over her face and body after being bi… https://dailym.ai/2D9TZMr#i-e2a97bf78f582f93  @MailOnline

Toddler scarred for life after being bitten at soft play centre

Willow-Ivy Doherty, 17 months, was playing with her brother Tucker, six and sister Aurora, three, at the Little Beas soft play centre in Seacroft, Leeds when she was bitten 15 times.

dailymail.co.uk

Samohrana majka šestoro dece povela je kobnog dana troje svojih mališana u igraonicu. Ostavila ih je u ograđenom delu i sela za sto nedaleko od kaveza. Gledala je u drugu ćerku, Auroru, kada je čula ženu kako viče “O Bože, čije je ovo dete?”

– Skinula je dečaka sa Vilou koji su je zubima držao za vrat – rekla je Beki.

Kada je pritrčala, njena ćerka je bila cela oblivena krvlju i u masnicama, nije disala, a dečak je stajao sa “velikim osmehom na licu, i punim ustima krvi”, pišu tamošnji mediji.

Kako navodi “Miror”, najverovatnije se radi o dvogodišnjem detetu, koji je u ugraonicu došao sa majkom. Osoblje lokala odmah je počelo da pruža prvu pomoć izgriženoj devojčici, a onda se pojavila i njegova majka koja je vikala “deca to rade, deca to rade”.

U bolnici je primila vakcinu priotiv Hepatitisa B, a lekari su prebrojali ujede na njenom telu – imala je četiri na licu, dva na prstima, tri na leđima, više ugriza na glavi, jedan na uvetu, jedan na ramenu, jedan na zglobu i jedan na nozi.

Zbog teških povreda na licu moraće da ide na dalja lečenja.

mirror; D.K.

About Almir

Check Also

Progovorio nakon 5 godina. Ovo je čovjek koji je prvi pomogao Šumaheru: Mihael je imao sreće jer sam video kamen u koji je udario glavom

Prošle je punih pet godina od nesreće u kojoj je teško povređen sedmostruki svetski šampion …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: SADRZAJ JE ZAŠTIČEN !