Home / BiH / Detalji iz krvavog lifta u Tuzli: Maloljetnica pod dejstvom opijata sebi prerezala vene

Detalji iz krvavog lifta u Tuzli: Maloljetnica pod dejstvom opijata sebi prerezala vene

Za sada sve ukazuje na to da je djevojka pokušala samoubistvo, te da je bila pod uticajem opijata.

Sedamnaestogodišnja Tuzlanka primljena je jučer ujutro u dežurnu ambulantu Univerzitetsko-kliničkog centra sa lakšim tjelesnim povredama, koje je, prema još nezvaničnim informacijama, sama sebi nanijela.

Povrede

​Sve se desilo u noći sa utorka na srijedu oko pola tri ujutro, kada je neko od komšija zatekao djevojku u lokvi krvi u stubištu zgrade u Rudarskoj ulici u Tuzli.

– Djevojka je odmah prevezena na UKC, smještena je na Klinici za interne bolesti i konstatovane su joj lakše tjelesne povrede. O tome šta se tačno desilo, još ne možemo govoriti, je Izudin Šarić, portparol MUP-a TK-a.

Iako zvanično ne postoje informacije o tome je li u pitanju samopovređivanje ili napad, činjenica da tuzlansko Tužilaštvo nije uključeno u slučaj govori da se najvjerovatnije radi o samopovređivanju, odnosno pokušaju rezanja vena. Činjenica da je smještena na Klinici za interne bolesti, a ne na intenzivnoj, na psihijatriji ili ortopediji ukazuje na to da je djevojka vjerovatno bila pod uticajem nekih opijata, zbog čega je i smještena na opću kliniku.

O svemu smo razgovarali i sa komšijama, koje su jučer u liftu zatekle još svježu lokvu krvi.

​Galama

– Lift je još izvan funkcije, krv je posvuda, ima je prema drugom spratu, pa potom prema autobuskoj stanici ispred zgrade, gdje je također nekoliko lokvi, a i zidovi su isprskani krvlju. Ne znam o kome se radi, ali sam čula neku galamu sinoć ispred zgrade, dvije djevojke i mladić su galamili, ne znam jesu li se svađali, kazala nam je komšinica koju smo zatekli ispred zgrade.

Još nije poznato ni da li djevojka stanuje na ovoj adresi, ali su  radnice nekoliko prodavnica u okolini zgrade kazale da su je viđale u posljednje vrijeme kako ulazi ili izlazi iz zgrade, piše Oslobođenje.

About Almir

Check Also

NOVA LUDORIJA MILOMIRA MARIĆA: U jutarnji program javio mu se zločinac Ratko Mladić i poslao poruku Šešelju!

U okviru jutarnjeg programa na TV Happy dok su u studiju Milomira Marića gosti bili …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: SADRZAJ JE ZAŠTIČEN !