Home / BiH / NOVA LUDORIJA MILOMIRA MARIĆA: U jutarnji program javio mu se zločinac Ratko Mladić i poslao poruku Šešelju!

NOVA LUDORIJA MILOMIRA MARIĆA: U jutarnji program javio mu se zločinac Ratko Mladić i poslao poruku Šešelju!

U okviru jutarnjeg programa na TV Happy dok su u studiju Milomira Marića gosti bili Vojislav Šešelj, sin generala Ratka Mladića, Darko Mladić, član ruske Dume Pavel Dorohin, dogodio se neočekivani poziv. Naime, uživo u programu sin Ratka Mladića nazvao je svog oca, nepravosnažno osuđenog ratnog zločinca putem telefona i pozvao ga da se obrati javnosti.

Nepravosnažno osuđeni ratni zločinac Ratko Mladić javio se istog trenutka i putem telefonskog poziva pozdravio goste u studiju, a posebno lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja.

Darko Mladić

-Ljubi vas deda Ratko. Ovaj Marić neka dođe da me obiđe, neka on intervjuiše Vojislava Šešelja, a i Voja neka dođe – rekao je ratni zločinac.

On je svog saborca iz haških dana i osuđenog ratnog zločinca pozvao da dođe da igraju šah, jer mu, kako kaže, nedostaje da ga pobeđuje.

-Darko, reci Voji da dođe da igramo šah, jer sam ga zadnji put tukao 7 na prema 1. I to mu je tu bila prisutna i ona njegova “Kosovka devojka” i loše je prošao – poručio je Šešelju.

Zločinac Ratko Mladić imao je poruku za Šešelja i njegovog sina.

-Pozdravljam i tvog sina, i da znaš on će biti bolji od tebe, kao što je i Darko bolji od mene – rekao je general.

Kratko obraćanje iskoristio je i da uputi posebnu poruku i Pavelu i to na ruskom.

-Poseban pozdrav za Rusiju. Pozdravi Komunističku partiju sovjetsku, pardon, ruske federacije. Pozdrav za Pavela i neka otvori oči šta ovaj NATO hoće, mnogo se šire ka Rusiji. I neka Voja malo omrša, živi bili – poručio je za kraj Ratko Mladić, ratni zločinac koji je u prvostepenoj presudi osuđen za niz ratnih zločina, uključujući i onaj za genocid u Srebrenici.

SVAKA RIJEČ ZA DOTIČNI GEST JAVNOG PROMOVIRANJA NAJVEĆEG RATNOG ZLOČINCA POSLIJE DRUGOG SVJETSKOG RATA JE SUVIŠNA. SVAKO SVOJU SRAMOTU NOSI!

(S-B)

About Almir

Check Also

VULIN PONOVO ŠOKIRA JAVNOST: Vojska Srbije spremna izvršiti svako naređenje Vučića

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin poručio je da je Srbija miroljubiva zemlja, ali da će …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: SADRZAJ JE ZAŠTIČEN !