Home / Zabava / Darko ima samo jednu želju: Od ljekara u bolnici non-stop traži ovo!

Darko ima samo jednu želju: Od ljekara u bolnici non-stop traži ovo!

Pjevač Darko Lazić i dalje je u KBC “Zemun” gdje su ljekari uspjeli da mu stabilizuju stanje ali ga uskoro očekuje još jedna operacija. Njegovi najbliži su sve vrijeme uz njega, a on non-stop traži samo jednu ženu!

Naime, Darko se medicinskom osoblju često žali na bolove u nozi i sve vrijeme traži da mu dovedu vjerenicu Marinu Gigić.

Darko je u svjesnom stanju i osjeća se bolje zbog čega su ljekari odlučili da ga operišu sljedeće nedjelje.

“Darko sada komunicira sa ljekarima, kao i sa porodicom koja mu dolazi u posjetu. Osoblju u KBC Zemun se žali na bolove u nozi, što je i normalno u njegovom stanju jer još nije operisan. Ono što je iznenadilo mnoge jeste to da Darko non-stop traži da vidi djevojku. U svakoj komunikaciji sa ljekarima i sestrama u bilo koje doba dana traži da mu dovedu Marinu. Veoma je vezan za nju i najviše mu prija kada je ona pored njega”, kaže izvor iz KBC Zemun.

Kako će Darko biti operisan sljedeće nedjelje postoji mogućnost da iz ove bolnice izađe za manje od mjesec dana.

“Kod pacijenata kao što je Darko nije moguće dati precizne prognoze kada i kako će se njegovo zdravstveno stanje odvijati. Jedan od ljekara je porodici pjevača dao nadu da postoji šansa da za petnaest dana ode kući ili bar napusti intenzivnu njegu, što je svakako znak da je njegovo stanje mnogo bolje. Pluća i bubrezi su mu i dalje u lošem stanju, pa se čeka da se vidi kako će se situacija odvijati dalje”, otkriva izvor.

(Alo.rs)

About Almir

Check Also

Komunalni radnici su popravljali ulicu, a kad su otkrili šta se nalazi ispod rupe na asfaltu nisu mogli da veruju svojim očima!

Komunalni radnici na Floridi iznenadili su se kad su saznali da je rupa koja se …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: SADRZAJ JE ZAŠTIČEN !