Home / Zabava / Evo šta muškarci vole na ženama daleko više od izgleda. Zbog ovog naprosto polude.

Evo šta muškarci vole na ženama daleko više od izgleda. Zbog ovog naprosto polude.

Fizički izgled nije bitan u poređenju sa drugim kvalitetima koje neka osoba posjeduje. Ovo su neke osobine koje muškarci vole više od fizičkog izgleda: Muškarci vole žene koje su nezavisne i ne čekaju da ih partner finansira, već su sposobne da zarade i izbore se za sebe. Pozitivnost – Muškarci viole žene koje u pozitivne i koje će oraspoložiti ostale. Ne vole one koje su stalno namrgođene i negativne.

Iskrenost – Niko ne voli one koji lažu. Budite iskrene, to se cijeni. Sampouzdanje – Muškarci vole žene koje imaju samopouzdanja i nisu iskompleksirane. Ako nemate samopouzdanja, odglumite ga. Naravno, ne trebate pretjerivati kako to ne bi preraslo u aroganciju.

 

Inteligencija – Normalan muškarac traži inteligentnu djevojku, a ne onu praznoglavu. Osim što radite na izgledu, poradite malo na intelektu. Smisao za humor – Isto kao što mi volimo muškarce sa dobrim smislom za humor i muškarci vole takve djevojke. Naravno, treba se znati šaliti na svoj način, ne samo na tuđi. Pazite da budete umjerene, da baš ne pretjerujete.

IZVOR: krajina24h.net

About Almir

Check Also

U ovoj kući u Bosni su odrasli Dejan i Saša Matić: Tetka i sestra otkrili detalje njihovog djetinstva koje nikad niste čuli

SVIMA DOBRO POZNATI BRAĆA DEJAN I SAŠA MATIĆ DANAS SU JEDNI OD NAJBOLJIH PJEVAČA NAŠE …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: SADRZAJ JE ZAŠTIČEN !