Home / Zabava / Procurile fotke kćerke Bakira Izetbegovića sa dečkom: A da je vidi babo?!

Procurile fotke kćerke Bakira Izetbegovića sa dečkom: A da je vidi babo?!

Svoju vezu već duže vremena ne kriju s obzirom da često objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama

Adnan Cerić, u gejming svijetu poznatiji kao CeriX, već određeno vrijeme simpatije pored onih prema video igrama gaji i prema Jasmini Izetbegović, kćerci jedinici lidera SDA Bakira Izetbegovića, piše Klix.ba.

CeriX je je jedan od najuspješnijih bh. jutubera koji zarađuju novac igrajući igrice, a pri tome ih komentariše na sebi svojstven način. Njegov rad na YouTubeu danas prati blizu 300.000 osoba, dok na Instagramu ima više od 55 hiljada pratilaca.

Adnan i Jasmina svoju vezu već duže vremena ne kriju s obzirom da često objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama, bilo da se radi o putovanjima, noćnim izlascima sa prijateljima ili drugim događajima.

Prošle subote u Narodnom pozorištu u Sarajevu održana je svečana akademija povodom 16. godišnjice od smrti Alije Izetbegovića, a Cerić je u društvu Jasmine sjedio odmah iza lidera SDA i generalne direktorica KCUS-a.

FOTO anadolija

S druge strane Cerićeva djevojka mnogo se manje eksponira u javnosti. Jasmina Izetbegović, uprkos činjenici da su joj roditelji Bakir i Sebija svakodnevno u fokusu javnosti, nije neko ko se voli pojavljivati u medijima.

Završila je Akademiju likovnih umjetnosti, a sada se vodi kao osnivač i generalna direktorica marketinške agencije FabCat Creative.

About Almir

Check Also

SRPKINJA DOBILA POKLON IZ AMERIKE OD RODICE, OVO JE TEŠKA SRAMOTA: Kada je stigao na adresu, svi su zanijemili od ŠOKA!

Božićni i rođendanski poklon koji je Karolina Kastelani poslala iz Njujorka svojoj bratanici u Stari …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: SADRZAJ JE ZAŠTIČEN !