Home / Zabava / Zivim u Kanadi, imam veliku kucu, spremna sam platiti dolazak i papire , trazim muskarca ovih predispozicija

Zivim u Kanadi, imam veliku kucu, spremna sam platiti dolazak i papire , trazim muskarca ovih predispozicija

Sjećam se da sam više puta razmišljala o tome kako je nestala strast iz našeg braka. Upali su u rutinu, dozvolili smo da se otuđimo i da jednostavno živimo. Kao cimeri, kao stranci. Poželjela sam više, mnogo više…

Željela sam da pobjegnem od toga. Od te rutine koja me je gušila. Poželjela sam da živim. I tako postala najsebičnija osoba, jer sam marila samo za sebe, ne i za njega.

Kako si mogla to da nam uradiš? Koga sam to oženio? – pitao me je sa suzama u očima moj sada već bivši suprug kada sam mu priznala da sam ga prevarila. Vikao je na mene i tražio odgovore koje tada nisam mogla da mu dam.

Moj postupak transformisao je svu ljubav koju je ojsećao prema meni i pretvorio je u mržnju. Za njega sam bila ništa drugo do obično čudovište.

I zašto sam to učinila? On nije bio čudovište. Naprotiv, bio je drag i pažljiv prema meni. Nikada me nije udario, nije bio sebičan, samo živ.

Osuđujete me?

Samo napred, niko me ne bi mogao osuditi kao što sam sama sebe

Vjerovala sam da mi je potrebno mnogo više kako bih bila srećna. Tada sam mislila da sreća dolazi spolja, nisam znala da moram da je pronađem u sebi. Počela sam da fantaziram ni olako uplovila taj svijet za koji se ispostavio da i nije takva bajka.

Ako već moj, tadašnji suprug nije mogao da me učini srećnom, neko drugi bi sigurno mogao, zar ne? Naravno, ispostavilo se da sam pogriješila. Glupo je tražiti od drugih osoba da nas učine srećnima, to moramo sami da uradimo.

Naučila sam da ne mogu da pobjegnem od sebe. To nikada ne treba da činimo.Onog trenutka kada prihvatimo odgovornost za sopstevene postupke, tek tada možemo dobiti oproštaj. Najprije od sebe, jer taj je zapravo i najvažniji.

Ojsećala sam ogromnu krivicu kada sam samoj sebi priznala da me suprug više ne privlači. Nisam razgovarala sa njim o tome, izabrala sam da ćutim. Nisam mogla da mu kažem da me više ne privlači. Bila sam sigurna da će misliti da sam loša osoba zbog toga što osjećam. I tako sam počela da osuđujem samu sebe.

I to je bilo pogrešno. Strast se nalazi u sebi, trebalo je da samu sebe probudim na neki način. Verujem da je to povezano sa emotivnom zrelošću, kojom tada nisam mogla da se pohvalimPodjelite

muskarca ovih predispozicija

About Almir

Check Also

OVA BRUKA ĆE VAS NASMIJAT DO SUZA: Najluđe maturalne fotografije, a broj 7. je nadmašila sve ostale

Srednjoškolci uvijek s nestrpljenjem očekuju maturalnu zabavu, uz koju ide i obavezno fotografisanje. Ali ove …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: SADRZAJ JE ZAŠTIČEN !