Home / Zabava / SVI SMO GA OBOŽAVALI U AKCIONIM FILMOVIMA, A EVO KAKO JACKIE CHAN DANAS IZGLEDA: Snimljen kako šeta ulicom, NE LIČI NA SEBE

SVI SMO GA OBOŽAVALI U AKCIONIM FILMOVIMA, A EVO KAKO JACKIE CHAN DANAS IZGLEDA: Snimljen kako šeta ulicom, NE LIČI NA SEBE

Rijetki su oni koji ne vole filmove legendarnog Jackie Chan-a (64). Slavu je postigao glumeći uglavom u akcionim filmovima gdje je, čini se bez problema, izvodio smrtonosne akrobacije.

jackie-chan

Danas ga ta snaga polako izdaje, ali i dalje se trudi da ulogu iznese na najbolji način. Jackie je zagazio u sedmu deceniju, ali i dalje se dobro drži.

Godine čine svoje, pa tako je i on izboran i po komentarima mnogih izgleda umorno, ali glumac nikad nije dozvolio da sebi prizna da je vrijeme da se malo odmori.

jackie-chan-seen-filming-the-foreigner-in-central-london-england

Veteran akcionih filmova Jackie Chan rekao je da snimanje kaskaderskih scena “više nije kao što je nekad bilo” pošto više ne može tako lako da pada i ustaje.

– Sljedećeg jutra shvatiš “auu, o, to boli” – rekao je Chan.

U filmu iz 2012. “Chinese Zodiac”, za koji je rekao da je njegov posljednji “veliki akcioni film”, Chan akrobatski glumi ljudski torpedo na točkovima, tuče se u vazduhu i na zemlji, i izvodi fizičku komediju.

– To nisu specijalni efekti, to nije “Iron man”, to nije “Spider Man”`, to je pravi Jackie Chan – rekao je on.

Za naredne projekte je rekao da će malo usporiti.

jackie1

– Polako, polako ću više puštati da ljudi rade umjesto mene – rekao je Chan koji danas ima 64 godine, i dodao da će da radi samo krupne kadrove u akcionim scenama.

 

Izvor : Novi.ba

About Almir

Check Also

SRPKINJA DOBILA POKLON IZ AMERIKE OD RODICE, OVO JE TEŠKA SRAMOTA: Kada je stigao na adresu, svi su zanijemili od ŠOKA!

Božićni i rođendanski poklon koji je Karolina Kastelani poslala iz Njujorka svojoj bratanici u Stari …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: SADRZAJ JE ZAŠTIČEN !