Home / Zabava / Došla sam u Švicarsku da radim kao dadilja

Došla sam u Švicarsku da radim kao dadilja

Došla sam u Švicarsku da radim kao dadilja u jednoj bogatoj porodici.Nikad mi jasnije nije bilo da su bogati nego kad je, nakon što sam polizala poklopac-foliju od jogurta,njihova trogodišnja kćerkica pogledala u mene kao da sam pala s Marsa. Buržuj mali.

Lizala sam ja od poklopaca do gazdinog đoke a čak se i na njemu vidi da je bogata porodica. Gazda baci friz iznad đoke kojeg sedmičko jednom oblizujem kad je gazdaric ana poslu a mala spava… Lijepo mi je raditi ovdje a nadam se da je i gazda zadovoljan… Gazdarica je zadovoljna jer je djecojčica čista i čila…

Dodatni kutak zabave:

Bonus vic:

Šetao se Mujo ulicom i prolazio pored Hasine kuće,kad ono tamo kuća od milion dolara a u dvorištu igraju tenis Rafael Nadal i Novak Đokovic. Uđe Mujo i pita Hasu kako je to moguće a on mu reče: – Idi do onog velikog potoka iza moje kuće i vidjećeš zlatnu ribicu.Ako je pustiš da živi ispuniće ti dvije želje.Samo pazi malo je nagluva. I ode Mujo do potoka i upeca zlatnu ribicu a ona mu reče:

-Ako me pustiš da živim ispuniću ti dvije želje. -Hoću kuću kao Hasinu i u njoj mnogo seksa. Otišao Mujo do kuće i tamo kuća kao Hasina i htio je da otvori vrata ali nje mogao.

Napokon je otvorio ali je u kući bilo mnogo keksa i otišo je do Hase.A Haso mu reče: – Sta ti mislis da sam ja trazio vrhunski tenis?!

izvor; cikvijesti

About Almir

Check Also

OVA BRUKA ĆE VAS NASMIJAT DO SUZA: Najluđe maturalne fotografije, a broj 7. je nadmašila sve ostale

Srednjoškolci uvijek s nestrpljenjem očekuju maturalnu zabavu, uz koju ide i obavezno fotografisanje. Ali ove …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: SADRZAJ JE ZAŠTIČEN !